Direktlänk till inlägg 13 december 2010

Linus Omark

Av Sandra Isaksson - 13 december 2010 20:07

Alltså! Blir fan så förbannad när jag läser tidningen! Linus Omark, en hockey spelare av ordentlig kaliber som kommer bli BIG. Han spelar redan i NHL. Han är GRYM! Nog om det.. Han spelar som sagt i NHL, så i första matchen han spelar så gör han en assist, och sedan får han förtroende att lägga en straff, en avgörande straff. Och vad gör han? HAN SÄTTER DEN SÅ KLART! Och inte nog med det, så SJUKT JÄVLA SNYGGT! Han är så iskall denna kille.


Vad skriver tidningarna då? JO, de tycker han är oförskämd och att det är ofint att göra på det sättet? Say what? Han satt ju för fan straffen, och snyggt dessutom! Så de tyckte att han skulle be om ursäkt, vilket han nu tydligen gjort.. Varför ska han be om ursäkt? För att han är så jävla bra? För att han lägger en så sjukt snygg straff på ett så iskallt och säkert och coolt sätt? För att de andra är avundsjuka på honom?  Han satte den ju. Hans lag vann pga honom! Jag förstår om han hade missat och att folk då blivit sura för att han skulle styla eller så. MEN HAN SATTE DEN!


Ska man behöva be om ursäkt för att man är så sjukt jävla bra på sitt jobb? För att man är så sjukt bra på det man faktiskt älskar att göra. Varför?

 
 
Lina

Lina

14 december 2010 17:36

Pajen är faktiskt bara en simpel kycklingpaj, men ack så god :-)

Gör först bara en vanlig pajbotten (3 dl mjöl, 125-150 g smör/margarin, 3 msk vatten) och sätt i en form och låt stå i kylen ett tag.

1 gul paprika
1 röd paprika
Champinjoner (välj själv hur mycket du vill ha)
3 strimlade kycklingfiléer eller en hel benad kyckling klippt i mindre bitar
1 burk creme fraiche mexican chili (tror den heter så)
1 hönsbuljong
Riven ost

Om du använder dig av kycklingfiléer så börjar du med att strimla dom och sen steka dom så dom blir helt färdiga. Sätt sedan i paprikan och svampen tillsammans med kycklingen och sätt i hönsbuljongen. Tillsätt sedan creme fraichen och blanda ihop den med allting i stekpannan och låt det koka/steka/bubbla 1-2 minuter. Kan vara gott att sätta i lite chilisås eller liknande, smaka av själv.
Häll innehållet i pajformen och strö ost över pajen. Sätt in den i ugnen på 220 C och låt den vara tills du ser att osten har smält ordentligt.

(Använder du dig av färdig grillad kyckling så bryner du bara parikan och svampen med hönsbuljongen och innan du sätter i creme fraichen sätter du kycklingen)

Mängden på allting beror ju helt på hur stor paj du vill ha.

OBS! Innan du häller i innehållet i pajformen ska du ha formen/pajdegen i ugnen i 10-15 minuter ungefär.

Hoppas att jag inte glömt något,
du får fråga om det är något ;-)

Kram Lina :-)

http://linabergeskanstano.blogg.se

Sandra Isaksson

14 december 2010 21:39

Shyrre! Måste testa den, kanske redan imorgon! ;D haha

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Isaksson - 28 februari 2013 08:44

  Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Marios 2-års dag! HURRA HURRA HURRA! <3   För två år sedan, vid denna tidpunkt så hade Mario kommit ut för ca 1h sen. Jag stod i duschen och medans jag gjorde det vägde och mätte Adam honom med skö...

Presentation


Hej!

Sandra heter jag och blev den 28/2-11 mamma till världens finaste Mario. Bor uppe i Kalix tillsammans med min sambo Adam och våran hund Blondie :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards